Tommy’s keuken

Lokaal, vers, verfijnd

Tommy’s keuken kenmerkt zich door frisse, lichte gerechten met veel groenten bereidingen en lokale producten. Voor zijn gerechten laat Tommy zich leiden door de smaken van het seizoen.

Onze kaart

Menu (m.u.v. 17 t/m 28 Dec)

Zeebaars | oester, oscietra kaviaar, kaffir limoen
Artisjok | cepes, kapperblad, Aji Amarillo
Coquille | groene kool, Thaise basilicum, yuzu
Snoekbaars | mossel, zure bom, sherry, Baharat
Ree | girolles, kardemom, BBQ prei
Braam | advocaat, moerasspirea, karamel
Menu (m.u.v. 17 t/m 28 Dec)

Lunch & Diner

5 gangen | Zeebaars | Artisjok | Snoekbaars | Ree | Braam
€ 100,00
6 gangen | Zeebaars | Artisjok | Coquille | Snoekbaars | Ree | Braam
€ 115,00
Lunch & Diner

Vegetarisch Menu

Wanneer u voorkeur geeft aan een vegetarisch menu vernemen wij dit graag vooraf bij de reservering.

Tomaat | bergamot, codium, sereh
Artisjok | cepes, kapperblad, Aji Amarillo
Ui | umeboshi, daslook, amandelen
Knolselderij | zwarte truffel, macadamia, Hollandaise
Seizoensgroenten | beurre noisette, wilde rijst, yuzu
Braam | advocaat, moerasspirea, karamel

Chef’s favourite

Beschikbaar ter uitbreiding van het menu

Zwezerik | zoete ui, umeboshi, daslookkapper
€ 25,00
Langoustine | pompoen, cashewnoot, XO saus
€ 25,00

A la carte

Wij verrassen graag met het menu, maar à la carte lunchen of dineren blijft uiteraard mogelijk. Het serviceteam heeft hiervoor de à la carte menukaart beschikbaar.


Lunchmenu

4 gangen lunch menu | beschikbaar op vrijdagmiddag
€ 80,00

Allergieën en dieetwensen

Alle gerechten worden met veel aandacht gecreëerd en bereid. De keukenbrigade houdt vanzelfsprekend rekening met een allergie of dieetwens, wij vragen je om dit vooraf kenbaar te maken bij de reservering. 

Een vegetarisch menu behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Helaas kunnen wij niet voldoen aan veganistische eetwensen.

Voor zwangere dames is een aangepast menu met zorg samengesteld. In dit menu worden de richtlijnen van het Voedingscentrum aangehouden. In enkele sauzen zal echter een kleine hoeveelheid verhitte alcohol verwerkt zijn, zoals azijn of wijn. Deze sauzen worden urenlang (8 tot 48 uur) op zeer hoge temperatuur verhit en ingekookt.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een allergie of dieet. Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend. Bij twijfel of aanvullende vragen kun je contact opnemen met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Wijnkaart

Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van sommelier Bram Vermeulen. Of duik de wijnkaart in om een mooie selectie te maken. Een kijkje nemen in de wijnkelder kan natuurlijk ook, de wijnkelder is gelegen in de karakteristieke Utrechtse werfkelder.

Heeft u specifieke wensen? Neem vooraf contact op met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Winelist

Wine Spectator’s 2024 Restaurant Awards
“Maeve has been honored for its outstanding wine program in Wine Spectator’s 2024 Restaurant Awards, which celebrate the world’s best restaurants for wine.”

Dit jaar heeft sommelier Bram de ‘Best Award of Excellence’ van Wine Spectator mogen ontvangen. Deze prestigieuze internationale award wordt jaarlijks uitgereikt aan restaurants met een toonaangevende wijnkaart en -service.

Sommelier


De wereld van wijn

“Come quickly, I’m tasting the stars” zei Dom Perignon ooit. Deze gevleugelde uitspraak is nou juist wat wijn zo mooi maakt. Een moment dat je deelt met dierbaren, een kostbare herinnering maar bovenal een vloeibaar stukje kunst dat altijd in ontwikkeling is blijft fascineren.