Tommy’s keuken

Ambacht, creativiteit en vakmanschap

Tommy creëert op het seizoen geïnspireerde gerechten met verfijnde smaken en frisse zuren. Samen met de jonge, talentvolle keukenbrigade wordt dagelijks gewerkt met de mooiste kwaliteitsproducten van het land en uit de zee.

Lokale leveranciers, tuinders en kwekers uit de regio hebben hierin een belangrijke rol.

Onze kaart

Menu

Wilde dorade | dashi, jalapeno, groene meloen
Brood service | zuurdesem, brioche, Le Beurre Dupont
Noordzee krab | garnaal, kokkel, tomaat
Romanesco | Belper Knolle, zoete ui, laurier
Zeebaars | mossel, aubergine, XO saus
Roodpoot patrijs | steranijs, cantharel, biet
Kaas | assortiment van Kaasatelier, vijg, kweepeer
Chocolade 80% | hazelnoot, tonkaboon, passievrucht
Menu

Lunch & Diner

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vanaf 2026.

5 gangen | Wilde dorade | Romanesco | Zeebaars | Patrijs | Chocolade
€ 105,00
6 gangen | Wilde dorade | Krab | Romanesco | Zeebaars | Patrijs | Chocolade
€ 120,00
Wijnarrangement | per glas
€ 12,00
Wijnarrangement | per proefglas
€ 7,50
Non-alcoholisch arrangement | gemaakt met sappen, theeën en kruideninfusies
€ 8,50
Lunch & Diner

Vegetarisch Menu

Wanneer u voorkeur geeft aan een vegetarisch menu vernemen wij dit graag vooraf bij de reservering.

Tomaat | bergamot, gember, Thaise basilicum
Brood service | Zuurdesem, brioche, Le Beurre Dupont
Meiknol | daslook, geelwortel, peterselie
Romanesco | Belper Knolle, zoete ui, laurier
Artisjok | Aji Amarillo, kapperappel, herfst truffel
Seizoensgroenten | beurre noisette, wilde rijst, yuzu
Kaas | assortiment van Kaasatelier, vijg, kweepeer
Chocolade 80% | hazelnoot, tonkaboon, passievrucht

Chef’s favourite

Beschikbaar ter uitbreiding van het menu

Zwezerik | sambai, daslook, gerookte paling
€ 30,00
Langoustine | cashewnoot, krokante kippenhuid, tandoori
€ 30,00

A la carte

Wij verrassen graag met het menu, maar à la carte lunchen of dineren blijft uiteraard mogelijk. Het serviceteam heeft hiervoor de à la carte menukaart beschikbaar.


Lunchmenu

4 gangen lunch menu | beschikbaar op vrijdagmiddag
€ 85,00

Allergieën en dieetwensen

Alle gerechten worden met veel aandacht gecreëerd en bereid. De keukenbrigade houdt zoveel mogelijk rekening met allergien en wensen, wanneer deze vooraf bekend zijn. 

Omdat enkele producten zijn geintegreerd in onze kookstijl en signatuur kunnen wij niet voldoen de volgende wensen:
geen citrus, geen soja, geen ei, geen ui en veganistisch

Voor zwangere dames is een aangepast menu met zorg samengesteld. In dit menu worden de richtlijnen van het Voedingscentrum aangehouden. In enkele sauzen zal echter een kleine hoeveelheid verhitte alcohol verwerkt zijn, zoals azijn of wijn. Deze sauzen worden urenlang (8 tot 48 uur) op zeer hoge temperatuur verhit en ingekookt.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een allergie of dieet. Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend. 

Wijnkaart

Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van de sommelier. Of duik de wijnkaart in om een selectie te maken. Een kijkje nemen in de wijnkelder kan natuurlijk ook, de wijnkelder is gelegen in de karakteristieke Utrechtse werfkelder.

Winelist

Wine Spectator’s 2024 Restaurant Awards
“Maeve has been honored for its outstanding wine program in Wine Spectator’s 2024 Restaurant Awards, which celebrate the world’s best restaurants for wine.”

In 2024 heeft Maeve de ‘Best Award of Excellence’ van Wine Spectator mogen ontvangen. Deze prestigieuze internationale award wordt jaarlijks uitgereikt aan restaurants met een toonaangevende wijnkaart en -service.

Sommelier


De wereld van wijn

“Come quickly, I’m tasting the stars” zei Dom Perignon ooit. Deze gevleugelde uitspraak is nou juist wat wijn zo mooi maakt. Een moment dat je deelt met dierbaren, een kostbare herinnering maar bovenal een vloeibaar stukje kunst dat altijd in ontwikkeling is blijft fascineren.