Tommy’s keuken

Duurzaam, lokaal, vers, verfijnd

Tommy’s keuken kenmerkt zich door frisse, lichte gerechten met veel groenten bereidingen en lokale producten. Voor zijn gerechten laat Tommy zich leiden door de smaken van het seizoen.

Onze kaart

Om mee te starten

Oester | Zeeuwse creuse, sjalot, sherry azijn
€ 4,50
Oester | Zeeuwse creuse, vlierbloesem gin, bleekselderij
€ 4,50
Pata negra 50 gram | Iberico
€ 10,00
Paling | IJsselmeer, knolselderij, crème fraîche
€ 10,00
Baeri kaviaar 5 gram | Geconfijte eidooier, kappertjes, kervel
€ 17,50
Baeri kaviaar 10 gram | Geconfijte eidooier, kappertjes, kervel
€ 35,00
Om mee te starten

Lunch & Diner

4 gangen | Kingfish | Tomaat | Anjou duif | Bramen
€ 55,00
5 gangen | Kingfish | Tomaat | Schol | Anjou duif | Bramen
€ 67,50
6 gangen | Kingfish | Tomaat | Noordzee krab | Schol | Anjou duif | Bramen
€ 80,00
Lunch & Diner
Kingfish | Schapenmelk, bospeen, chili
Tomaat | Bergamot, gember, kaffir limoen
Noordzee krab | Noordzee krab koude bereiding, granité van Granny Smit, wasabi, yuzu | Noordzee krab warme bereiding, saus Charon, koolrabi, zomerpostelein
Schol | Kokkels, groene algen, dashi
Anjou duif | Rode biet, ras el hanout, sherry azijn
Bramen | Chocolade, laurier, hibiscus

A la carte

De onderstaande gerechten kunnen zowel als tussengerecht en als hoofdgerecht worden geserveerd.

Steak tartaar | Oesterblad, lente ui, ossenstaart bouillon
€ 17,50 | € 27,50
Langoustine | Gebakken en rauwe bereiding, pompoen, vadouvan, kamille
€ 22,50 | € 32,50
Zwezerik | Gelakte kalfszwezerik, limoen, kemirinoot, knolselderij
€ 19,50 | € 29,50
Knolselderij | Zwarte truffel, sake, macadamia
€ 17,50 | € 27,50

Business Lunch

3 gangen lunch menu | Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie- / theeservies met friandises
€ 45,00

Allergieën en dieetwensen

Alle gerechten worden met veel aandacht gecreëerd en bereid. De keukenbrigade houdt vanzelfsprekend rekening met een allergie of dieetwens, wij vragen je om dit vooraf kenbaar te maken bij de reservering. 

Een vegetarisch menu behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Helaas kunnen wij niet voldoen aan veganistische eetwensen.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een allergie of dieet. Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend. Bij twijfel of aanvullende vragen kun je contact opnemen met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Wijn

Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van sommelier Jan-Jaap. Of duik de wijnkaart in om een mooie selectie te maken.

Een kijkje nemen in de wijnkelder kan natuurlijk ook. De wijnkelder is gelegen in de karakteristieke Utrechtse werfkelder.

Heeft u specifieke wensen? Neem vooraf contact op met sommelier Jan-Jaap via info@restaurantmaeve.nl.

Sommelier

sommelier

De wereld van wijn

“Come quickly, I’m tasting the stars” zei Dom Perignon ooit. Deze gevleugelde uitspraak is nou juist wat wijn zo mooi maakt. Een moment dat je deelt met dierbaren, een kostbare herinnering maar bovenal een vloeibaar stukje kunst dat altijd in ontwikkeling is en mij blijft fascineren.

Lees verder

Jan-Jaap