Tommy’s keuken

Lokaal, vers, verfijnd

Tommy’s keuken kenmerkt zich door frisse, lichte gerechten met veel groenten bereidingen en lokale producten. Voor zijn gerechten laat Tommy zich leiden door de smaken van het seizoen.

Onze kaart

Om mee te starten

Irish Mór oester | huacatay, fingerlime, komkommer
€ 6,00
Irish Mór oester | sjalot, sherryazijn
€ 6,00
Irish Mór oester | aardpeer, hazelnoot, Royal Belgium kaviaar
€ 19,50
Oesterproeverij | 3 Irish Mór oesters
€ 29,50
Pata negra 50 gram | Iberico
€ 10,00
Royal Belgian kaviaar 5 gram | geconfijte eidooier, kappertjes, kervel
€ 17,50
Royal Belgian kaviaar 10 gram | geconfijte eidooier, kappertjes, kervel
€ 35,00
Om mee te starten

Lunch & Diner

5 gangen | Kingfish | Ui | Snoekbaars | Anjou duif | Laurier
€ 95,00
6 gangen | Kingfish | Ui | Coquille | Snoekbaars | Anjou duif | Laurier
€ 110,00
Lunch & Diner
Kingfish | Gele curry, ricotta, pompoen
Ui | Umeboshi, amandel, spruit
Coquille | XO saus, bloemkool, Thaise basilicum
Snoekbaars | Kippenhuid, gevogeltejus, pastinaak
Anjou duif | Koolraap, vadouvan, kruisbes
Laurier | PX, chocolade 80%, boerenjongens

Chef’s favourite

Beschikbaar ter uitbreiding van het menu

Zwezerik | Gelakte kalfszwezerik, gerookte paling, kervelwortel
€ 25,00
Langoustine | Aji amarillo, dragon, gele biet
€ 25,00

A la carte

Wij verrassen graag met het menu, maar à la carte lunchen of dineren blijft uiteraard mogelijk. Het serviceteam heeft hiervoor de à la carte menukaart beschikbaar.


Lunchmenu

4 gangen lunch menu | beschikbaar op vrijdagmiddag
€ 75,00

Allergieën en dieetwensen

Alle gerechten worden met veel aandacht gecreëerd en bereid. De keukenbrigade houdt vanzelfsprekend rekening met een allergie of dieetwens, wij vragen je om dit vooraf kenbaar te maken bij de reservering. 

Een vegetarisch menu behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Helaas kunnen wij niet voldoen aan veganistische eetwensen.

Voor zwangere dames is een aangepast menu met zorg samengesteld. In dit menu worden de richtlijnen van het Voedingscentrum aangehouden. In enkele sauzen zal echter een kleine hoeveelheid verhitte alcohol verwerkt zijn, zoals azijn of wijn. Deze sauzen worden urenlang (8 tot 48 uur) op zeer hoge temperatuur verhit en ingekookt.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een allergie of dieet. Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend. Bij twijfel of aanvullende vragen kun je contact opnemen met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Wijnkaart

Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van sommelier Bram Vermeulen. Of duik de wijnkaart in om een mooie selectie te maken.

Een kijkje nemen in de wijnkelder kan natuurlijk ook, de wijnkelder is gelegen in de karakteristieke Utrechtse werfkelder.

Heeft u specifieke wensen? Neem vooraf contact op met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Winelist

Sommelier

sommelier

De wereld van wijn

“Come quickly, I’m tasting the stars” zei Dom Perignon ooit. Deze gevleugelde uitspraak is nou juist wat wijn zo mooi maakt. Een moment dat je deelt met dierbaren, een kostbare herinnering maar bovenal een vloeibaar stukje kunst dat altijd in ontwikkeling is blijft fascineren.