Tommy’s keuken

Duurzaam, lokaal, vers, verfijnd

Tommy’s keuken kenmerkt zich door frisse, lichte gerechten met veel groenten bereidingen en lokale producten. Voor zijn gerechten laat Tommy zich leiden door de smaken van het seizoen.

Onze kaart

Om mee te starten

Oester | Zeeuwse creuse, sjalot, sherry azijn
€ 4,75
Oester | Zeeuwse creuse, karnemelk, dille
€ 4,75
Oester | Zeeuwse creuse, bloemkool, hazelnoot, Royal Belgium kaviaar
€ 17,50
Oesterproeverij | 3 Zeeuwse creuses
€ 25,00
Pata negra 50 gram | Iberico
€ 10,00
Royal Belgium kaviaar 5 gram | Geconfijte eidooier, kappertjes, kervel
€ 17,50
Royal Belgium kaviaar 10 gram | Geconfijte eidooier, kappertjes, kervel
€ 35,00
Om mee te starten

Lunch & Diner

5 gangen | Langoustine | Tomaat | Schol | Anjou duif | Framboos
€ 75,00
6 gangen | Langoustine | Tomaat | Schelpjes | Schol | Anjou duif | Framboos
€ 87,00
7 gangen | Langoustine | Tomaat | Schelpjes | Schol | Anjou duif | Kaas | Framboos
€ 99,00
Lunch & Diner
Langoustine | Kalfstartaar, groene appel, sake, zuring
Tomaat | Bergamot, limoenblad, gember
Schelpjes | Kokkel, mossel, scheermes, prei, dille
Schol | Zwarte truffel, miso beurre blanc, kruidenboeket
Anjou duif | BBQ little gem, cantharellen, oolong thee
Kaas | Nederlands kaasassortiment, brioche, abrikoos, pecannoot
Framboos | Wilde perzik, lavendel, boeren kwark

A la carte

Coquille | Rauwe bereiding, miso, aardpeer, saus van strandkrabben
€ 22,00
Zwezerik | Gelakte kalfszwezerik, limoen, kemirinoot, knolselderij
€ 24,00
Zomergroenten van Stadsjochies | Beurre noisette, wilde rijst, bergamot
€ 20,00
Kaas | Nederlands kaasassortiment, brioche, abrikoos, pecan - 5 of 7 varieteiten
€ 17,50 | € 24,50
Framboos | Wilde perzik, lavendel, boeren kwark
€ 15,00

Lunchmenu

4 gangen lunch menu | beschikbaar op vrijdag - dagelijks wisselende gerechten
€ 55,00

Allergieën en dieetwensen

Alle gerechten worden met veel aandacht gecreëerd en bereid. De keukenbrigade houdt vanzelfsprekend rekening met een allergie of dieetwens, wij vragen je om dit vooraf kenbaar te maken bij de reservering. 

Een vegetarisch menu behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Helaas kunnen wij niet voldoen aan veganistische eetwensen.

Op de dag zelf kunnen wij geen wijzigingen meer doen in het menu om te voldoen aan een allergie of dieet. Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend. Bij twijfel of aanvullende vragen kun je contact opnemen met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Wijnkaart

Laat je verrassen door wijn-spijs combinaties van sommelier Jan-Jaap. Of duik de wijnkaart in om een mooie selectie te maken.

Een kijkje nemen in de wijnkelder kan natuurlijk ook, de wijnkelder is gelegen in de karakteristieke Utrechtse werfkelder.

Heeft u specifieke wensen? Neem vooraf contact op met sommelier Jan-Jaap via info@restaurantmaeve.nl.

Wijnkaart 

Sommelier

sommelier

De wereld van wijn

“Come quickly, I’m tasting the stars” zei Dom Perignon ooit. Deze gevleugelde uitspraak is nou juist wat wijn zo mooi maakt. Een moment dat je deelt met dierbaren, een kostbare herinnering maar bovenal een vloeibaar stukje kunst dat altijd in ontwikkeling is en mij blijft fascineren.

Lees verder

Jan-Jaap